Print << Terug

Brainstormen voor de Muzehof

De Plotter en de Muzenhof werken samen aan een pilotproject waarbij de kinderen van groep 7 meedenken over een nieuwe invulling van de danslessen op de Muzehof.
In ruil daarvoor biedt de Muzehof de Plotter een dansles aan.

Vrijdagmiddag is groep 7 naar de Muzehof geweest.
In vier groepen hebben de kinderen meegedaan aan een brainstormsessie. Ze hebben per groepje twee vragen voorgelegd gekregen. Bijvoorbeeld: "Stel dat jij een ruimte mocht bedenken om in te dansen. Hoe moet die ruimte er dan uitzien?" De kinderen moesten alles wat in ze op kwam op een Post it schrijven. Alles kon, alles mocht, niets was te gek. Waanzinnig om te zien hoeveel Post its in een paar minuten op de flappen werden geplakt. Door elkaars ideeën raakten de kinderen gemotiveerd en geïnspireerd, waardoor er steeds mooiere en gedetailleerde ideeën ontstonden. In twee rondes waren 8 grote vellen papier volledig volgeplakt met mooie plannen. Nadat de sessie was afgesloten met een korte presentatie kregen de kinderen nog een beker limonade om even bij te komen. Wat een energie kwam er los tijdens het brainstormen en wat waren ze moe na afloop.

De Muzehof gaat alle ideeën bekijken en zullen hun toekomstplannen binnenkort komen presenteren bij ons op school. We zijn heel benieuwd.
Media
  • 20130125 12.42.50.jpg

Mijn kind

 Wilt u volgen wat er gebeurt bij uw kind in de klas en op school? Volg ons dan op Facebook!


         

Twitter